видео обука

Јога за деца

Марина Пешиќ
предавач

Јогата, како дел од физичките вежби има за цел да ги научи децата на правилно дишење, истегнување и концентрација. Истражувањата покажуваат дека кај децата со аутизам кои вежбаат јога значајно се намалува појавата на предизвикувачко однесување.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Вежби за раздвижување на целото тело

Вежби со тегчиња/ шишиња

Премести ги предметите

Вежбај и подредувај по боја

Вежби за рацете и за нозете

видео семинари

други групи на видеа

Јога за деца

Совети за развој на комуникација

Јога за деца

Сензорни активности во домот

Јога за деца

Поттикнување и развој на социјални вештини

Јога за деца

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Јога за деца

Едноставен знаковен јазик

Јога за деца

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.