онлајн поддршка

Активности за поттикнување на физичкиот развој

Активности за поттикнување на физичкиот развој
Вкупно видеа: 6
Јога за деца
Како да вежбаме јога во домот.
Вежби за рацете и за нозете
Вежби за рацете и за нозете
Вежбај и подредувај по боја
Вежбајте и учење ги боите.
Премести ги предметите
Вежбајте координација.
Вежби со тегчиња/ шишиња
Зајакнете ги мускулите.
Вежби за раздвижување на целото тело
Раздвижете го телото во домот.

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.