видео обука

Вежбај и подредувај по боја

Марина Пешиќ
предавач

Кога учењето ќе стане забавно и се случува преку физичка активност тогаш тоа за детето е вистинско задоволство

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Вежби за раздвижување на целото тело

Вежби со тегчиња/ шишиња

Премести ги предметите

Вежби за рацете и за нозете

Јога за деца

видео семинари

други групи на видеа

Вежбај и подредувај по боја

Совети за развој на комуникација

Вежбај и подредувај по боја

Сензорни активности во домот

Вежбај и подредувај по боја

Поттикнување и развој на социјални вештини

Вежбај и подредувај по боја

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Вежбај и подредувај по боја

Едноставен знаковен јазик

Вежбај и подредувај по боја

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.