видео обука

Премести ги предметите

Марина Пешиќ
предавач

Активното вежбање поттикнува и интелектуален развој. Координацијата на движењата е многу важна за целосниот развој на детето.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Вежби за раздвижување на целото тело

Вежби со тегчиња/ шишиња

Вежбај и подредувај по боја

Вежби за рацете и за нозете

Јога за деца

видео семинари

други групи на видеа

Премести ги предметите

Совети за развој на комуникација

Премести ги предметите

Сензорни активности во домот

Премести ги предметите

Поттикнување и развој на социјални вештини

Премести ги предметите

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Премести ги предметите

Едноставен знаковен јазик

Премести ги предметите

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.