видео обука

Сензорни кутии, шишиња и ќеси – Која им е целта и како да ги направите?

Сензорни кутии, шишиња и ќеси - Која им е целта и како да ги направите?

Мери Нолчева
предавач

Сензорните кутии, шишиња и ќеси се лесни и ефтини за изработка. Направете сами и набљудувајте ја играта на детето со аутизам.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Миризливи форми

Сензорни балони за тактилни активности

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Лажен снег за сензорна игра

Отпечатоци од сунѓер

видео семинари

други групи на видеа

Сензорни кутии, шишиња и ќеси – Која им е целта и како да ги направите?

Совети за развој на комуникација

Сензорни кутии, шишиња и ќеси – Која им е целта и како да ги направите?

Поттикнување и развој на социјални вештини

Сензорни кутии, шишиња и ќеси – Која им е целта и како да ги направите?

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Сензорни кутии, шишиња и ќеси – Која им е целта и како да ги направите?

Едноставен знаковен јазик

Сензорни кутии, шишиња и ќеси – Која им е целта и како да ги направите?

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Сензорни кутии, шишиња и ќеси – Која им е целта и како да ги направите?

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.