видео обука

Миризливи форми

Сензорните игри им овозможуваат интеграција на сетилата кај децата со аутизам. За овие игри можете да ги искористите кората од цитрусните овошја како што се портокали, лимони, зелен лимон и грејпфрут.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Сензорни кутии, шишиња и ќеси - Која им е целта и како да ги направите?

Сензорни балони за тактилни активности

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Лажен снег за сензорна игра

Отпечатоци од сунѓер

видео семинари

други групи на видеа

Миризливи форми

Совети за развој на комуникација

Миризливи форми

Поттикнување и развој на социјални вештини

Миризливи форми

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Миризливи форми

Едноставен знаковен јазик

Миризливи форми

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Миризливи форми

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.