предавач

Ана Петковска Николовска

Ана Петковска Николовска

Специјален едукатор и рехабилитатор со над 10 годишно работно искуство во индивидуална работа со деца со аутистичен спектар на нарушување. Темелно ги истражува стереотипните однесувања кај децата со аутизам што е и тема на нејзината магистерска теза. Управител е на Центарот за едукација и советување од февруари 2013 година и стручен соработник на НТЦ (Никола Тесла Центар) систем на учење за Македонија а во моментов вработена како специјален едукатор и рехабилитатор во детска градинка. 

видео семинари од

Ана Петковска Николовска

Отпечатоци од сунѓер

Лажен снег за сензорна игра

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Сензорни балони за тактилни активности

Миризливи форми

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.