видео обука

Лажен снег за сензорна игра

Некои зими се благи и нема многу снег надвор.
Без разлика дали има или нема снег – понекогаш е премногу ладно за да играте во снегот.
Затоа ви споделуваме лесен начин како да направите свој лажен снег за сензорна игра.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Сензорни кутии, шишиња и ќеси - Која им е целта и како да ги направите?

Миризливи форми

Сензорни балони за тактилни активности

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Отпечатоци од сунѓер

видео семинари

други групи на видеа

Лажен снег за сензорна игра

Совети за развој на комуникација

Лажен снег за сензорна игра

Поттикнување и развој на социјални вештини

Лажен снег за сензорна игра

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Лажен снег за сензорна игра

Едноставен знаковен јазик

Лажен снег за сензорна игра

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Лажен снег за сензорна игра

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.