видео обука

Отпечатоци од сунѓер

Отпечатоци може да се користат за учење на форми, украсување хартија за завиткување, покани за забави или честитки.
Децата ќе сакаат да направат различни отпечатоци за да создадат уметнички ремек-дела.
Следете ги овие едноставни упатства и за неколку минути ќе можете да направите отпечатоци со ваш сопствен дизајн.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Сензорни кутии, шишиња и ќеси - Која им е целта и како да ги направите?

Миризливи форми

Сензорни балони за тактилни активности

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Лажен снег за сензорна игра

видео семинари

други групи на видеа

Отпечатоци од сунѓер

Совети за развој на комуникација

Отпечатоци од сунѓер

Поттикнување и развој на социјални вештини

Отпечатоци од сунѓер

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Отпечатоци од сунѓер

Едноставен знаковен јазик

Отпечатоци од сунѓер

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Отпечатоци од сунѓер

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.