видео обука

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Обоениот ориз може да се користи во различни активности за сензорна игра.
Ако користите повеќе од една боја истовремено, боите очигледно ќе се комбинираат и ќе создадат поинаков изглед.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Сензорни кутии, шишиња и ќеси - Која им е целта и како да ги направите?

Миризливи форми

Сензорни балони за тактилни активности

Лажен снег за сензорна игра

Отпечатоци од сунѓер

видео семинари

други групи на видеа

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Совети за развој на комуникација

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Поттикнување и развој на социјални вештини

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Едноставен знаковен јазик

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.