video trajnime

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Jasmina Troshanska
ligjërues

Gjendja me COVID 19 ndikon tek të gjithë ne. Si mund t’ju ndihmojmë fëmijëve me autizëm në këtë situatë dhe situata të ngjashme në të cilat mund të ndodhen gjatë jetës së tyre?

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Çfarë është autizmi?

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Mësim i strukturuar- krijimi ni një orari të individualizuar

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Shqisat tek çrregullimet e spektrit të autizmit- ballafaqimi me dallimet shqisore

seminare video

grupe të tjera video

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Ushtrime fizike

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.