video trajnime

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Jasmina Troshanska
ligjërues

Fëmijët/personat me autizëm shpesh kaë vështirësi të shprehen dhe ndjehen të shqetsuar ose të irrituar. Shumë shpesh dinë të reagojnë ashpër kur janë në gjendje të irrituar dhe të humbin kontroll në sjellje.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Çfarë është autizmi?

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Mësim i strukturuar- krijimi ni një orari të individualizuar

Shqisat tek çrregullimet e spektrit të autizmit- ballafaqimi me dallimet shqisore

seminare video

grupe të tjera video

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Ushtrime fizike

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.