видео обука

Токен систем-стратегија за менаџирање на однесувањето

Токен систем-стратегија за менаџирање на однесувањето

Мери Нолчева
предавач

Токен системите се систем на визуелна поддршка за промена на однесувањето. Тие се ефикасна алатка која можат да ја користат и наставниците и родителите.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Идеи за визуелна поддршка во училница во редовно училиште

Подготовка на работна станица

Вовед во употреба на визуелната поддршка во процесот на учење

Креирање на визуелна поддршка-примери и упатства

Структурирани задачи и активности

видео семинари

други групи на видеа

Токен систем-стратегија за менаџирање на однесувањето

Совети за развој на комуникација

Токен систем-стратегија за менаџирање на однесувањето

Сензорни активности во домот

Токен систем-стратегија за менаџирање на однесувањето

Поттикнување и развој на социјални вештини

Токен систем-стратегија за менаџирање на однесувањето

Едноставен знаковен јазик

Токен систем-стратегија за менаџирање на однесувањето

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Токен систем-стратегија за менаџирање на однесувањето

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.