видео обука

Пазарење

Целта на секој од нас е да ги подготви децата за иднината и да ги направи самојстојни во секојдневната грижа за себе си и околината. Пазарењето е токму дел од тие секојдневни потреби. Ова видео го подготвивме благодарение на Letok.mk и ПОУ „Д-р Златан Сремец“.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Подготовка на палачинки- смеса за палачинки

Подготовка на палачинки -печење на палачинките

Подготовка на палачинки -мачкање на палачинките

Подготовка на чај

Врзување на врвки-панделка

видео семинари

други групи на видеа

Пазарење

Совети за развој на комуникација

Пазарење

Сензорни активности во домот

Пазарење

Поттикнување и развој на социјални вештини

Пазарење

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Пазарење

Едноставен знаковен јазик

Пазарење

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.