видео обука

Подготовка на палачинки -мачкање на палачинките

Прцесот на мачкање на палачинките е вештина која понатаму може да се применува и во други ситуации при подготовка на храна во домот.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Подготовка на палачинки- смеса за палачинки

Подготовка на палачинки -печење на палачинките

Подготовка на чај

Пазарење

Врзување на врвки-панделка

видео семинари

други групи на видеа

Подготовка на палачинки -мачкање на палачинките

Совети за развој на комуникација

Подготовка на палачинки -мачкање на палачинките

Сензорни активности во домот

Подготовка на палачинки -мачкање на палачинките

Поттикнување и развој на социјални вештини

Подготовка на палачинки -мачкање на палачинките

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Подготовка на палачинки -мачкање на палачинките

Едноставен знаковен јазик

Подготовка на палачинки -мачкање на палачинките

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.