видео обука

Подготовка на палачинки- смеса за палачинки

Проследете го видеото кое можете да му го покажете на адолесцентот со аутизам и со следење на видео инструкциите да го оспособите да подготвува вкусни палачинки во домот. Лицето кое ги прави палачинките има потреба од постојана говорна и визуелна поддршка при правење на палачинките. Со оваа активност се стекнуваат голем број на вештини, меѓу кои и ракувањето со миксер. Активноста е веќе успешно применета и се презентира како резултат на искуство.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Подготовка на палачинки -печење на палачинките

Подготовка на палачинки -мачкање на палачинките

Подготовка на чај

Пазарење

Врзување на врвки-панделка

видео семинари

други групи на видеа

Подготовка на палачинки- смеса за палачинки

Совети за развој на комуникација

Подготовка на палачинки- смеса за палачинки

Сензорни активности во домот

Подготовка на палачинки- смеса за палачинки

Поттикнување и развој на социјални вештини

Подготовка на палачинки- смеса за палачинки

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Подготовка на палачинки- смеса за палачинки

Едноставен знаковен јазик

Подготовка на палачинки- смеса за палачинки

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.