новости и публикации​

Бесплатни консултации!

Бесплатни консултации!

По повод 4 години од постоењето на "Сина светулка" во периодот што следува интензивно ќе даваме поддршка на семејствата кои се соочуваат со предизвиците од спектарот на аутизам.

Доколку сте заинтересирани можете да аплицирате онлајн преку пополнување на формуларот што се наоѓа на овој линк.

Ве молиме споделете го линкот со сите оние што сметате дека имаат потреба од советување во врска со аутизмот!

Споделете со пријателите:

Viber
наши видео обуки
Бесплатни консултации!

Совети за развој на комуникација

Бесплатни консултации!

Сензорни активности во домот

Бесплатни консултации!

Поттикнување и развој на социјални вештини

Бесплатни консултации!

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Бесплатни консултации!

Едноставен знаковен јазик

Бесплатни консултации!

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.