ПРИЈАВА ЗА КОНСУЛТАЦИИ

организираме

бесплатни консултации

По повод 4 години од постоењето на Здружението „Сина светулка“ организираме бесплатни консултации за семејствата кои се соочуваат со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам. 

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме пополнете ја формата во продолжение.

Откако ќе се пријавите ќе добиете детали за времето и местото на средбата.


Активностите се поддржани од Комерцијална банка и Mastercard.

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.