video trajnime

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Anita Stojçeska
ligjërues

Pjekja e krepave paraqet një aktivitet që i mundëson adoleshentit nxënien e vetbesimit gjatë përdorimit të paisjeve të kuzhinës, gjegjësisht të furrës.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Përgaditja e çajit

lidhja e lidhseve- fjongës

seminare video

grupe të tjera video

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Ushtrime fizike

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.