video trajnime

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Anita Stojçeska
ligjërues

Procesi i lyerjes të krepave është shkathtësi që mundet të përdoret edhe në situata tjera gjatë përgaditjes së ushqimit në shtëpi.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Përgaditja e çajit

lidhja e lidhseve- fjongës

seminare video

grupe të tjera video

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Ushtrime fizike

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.