video trajnime

Përgaditja e çajit

Anita Stojçeska
ligjërues

Me anë të videos demonstrohet procesi i përgaditjes së çajit, pa mbështetje vizuele, por me mbështetje auditive dhe verbale. Personi me SÇA i cili e përgadit çajin është më në fazë ku ai në mënyrë të pavarur fillon të përgadis çajin dhe kafen, por ende ka nevojë për ndihmë me gjeste ose me zë si dhe mbështetje sepse shfaq ende pasiguri gjatë realizimit të aktiviteteve rutinore. Personi është veç më personalitet i pjekur i cili gradualisht largohet nga mbështetja vizuele gjatë realizimit të disa aktiviteteve, ndërsa për pjesën më të madhe të aktiviteteve rutinore shfaq varësi nga ndihmësit vizuel.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

lidhja e lidhseve- fjongës

seminare video

grupe të tjera video

Përgaditja e çajit

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Përgaditja e çajit

Ushtrime fizike

Përgaditja e çajit

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Përgaditja e çajit

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Përgaditja e çajit

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Përgaditja e çajit

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.