mbështetj online

Aktivitete të përditshme

Aktivitete të përditshme
Videot totale: 5
vrzuvanje-vrvki-na-patiki
Lidhja e fjongës paraqet një proces të ndërlikuar që përfshin më shumë hapa.
Përgaditja e çajit
Përgaditja e çajit në shtëpi paraqet një aktivitet shumë të dobishme, sidomos në periudhën dimërore.
Përgaditja e krepave- lyerja e krepave
Krepat e ëmbla mund të jenë motiv shumë i madh për aktivitet.
Përgaditja e krepave- pjekja e krepave
Manipulimi me paisjet e kuzhinës është shumë me rëndësi për adoleshentët me autizëm.
Përgaditja e krepave- brumë për krepa
Për adoleshentët me autizëm është shumë me rëndësi që të participojnë në aktivitete e përditshme në shtëpi. Nëpërmjet këtyre aktiviteteve ata bëhen të pavarur dhe të sigurt në vete.

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.