video trajnime

lidhja e lidhseve- fjongës

Jasmina Troshanska
ligjërues

Që ta mësoni fëmiun në këtë aktivitet është e nevojshme që fëmiu të ketë vëmendje të përqëndruar, gjithmonë ti prezentoni hapat e njejta në formë të një pas njëshme dhe të keni shumë durim. Për fillim, prezentoni aktivitetin tek fëmiu dhe pastaj ushtroni çdo hap. Çdo hap të radhës do e ushtroni kur ta perfeksiononi parapraken. Për fëmiun me autizëm mund të përgadisni edhe imazhe për secilin hap ashtu që derisa e ju e prezentpni aktivitetin kërkoni që person tjetër ta fotografon secilin hap.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Përgaditja e çajit

seminare video

grupe të tjera video

lidhja e lidhseve- fjongës

Veprimtarit s sensore n the shtompi

lidhja e lidhseve- fjongës

Ushtrime fizike

lidhja e lidhseve- fjongës

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

lidhja e lidhseve- fjongës

Këshilla për zhvillim të komunikimit

lidhja e lidhseve- fjongës

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

lidhja e lidhseve- fjongës

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.