video trajnime

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Anita Stojçeska
ligjërues

Ndiqni videon me anë të së cilës mund ti tregoni adoleshentit me autizëm si bëhet pregaditja e krepave dhe me përcjelljen e video instrukcioneve ta aftësoni që të përgadis krepa të shijshme në shtëpi. Perosni i cili i përgadit krepat ka nevojë për mbështetje konstante vizuele dhe verbale gjatë përgaditjes, Me këtë aktivitet nxihen shumë shkathtësi, ndër të cilat edhe manipulimi me mikser. Aktiviteti është në formë të sukseshme e nxënë dhe prezentohet si rezultat i përvojës.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Përgaditja e krepave- pjekja e krepave

Përgaditja e krepave- lyerja e krepave

Përgaditja e çajit

lidhja e lidhseve- fjongës

seminare video

grupe të tjera video

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Ushtrime fizike

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Përgaditja e krepave- brumë për krepa

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.