новости и публикации​

Втор “Perfect” состанок

Вториот состанок од нашиот проект, „Обука за управување со однесувањето кај децата со аутизам за наставниците по физичко и здравствено образование“ (P.E.rfect) се одржа во Софија

Во рамките на овој состанок имавме можност да ја посетиме Националната спортска академија „Васил Левски“ и да бидеме дел од инклузивниот спортски фестивал

#BeInclusive.

Споделете со пријателите:

Viber

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.