новости и публикации​

Трчаме со KORRUNERS за подигнување на свесноста за аутизмот

Месец Април, традиционално ја подигнуваме свесноста за аутизмот преку заеднички тренинг со нашите пријатели KORRUNERS. "Сите трчаме за нас, за KORRUNERS, за Sina svetulka, за децата со аутизам".

Благодарност до Бане и неговата неуморна поддршка!

Споделете со пријателите:

Viber
наши видео обуки
Трчаме со KORRUNERS за подигнување на свесноста за аутизмот

Совети за развој на комуникација

Трчаме со KORRUNERS за подигнување на свесноста за аутизмот

Сензорни активности во домот

Трчаме со KORRUNERS за подигнување на свесноста за аутизмот

Поттикнување и развој на социјални вештини

Трчаме со KORRUNERS за подигнување на свесноста за аутизмот

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Трчаме со KORRUNERS за подигнување на свесноста за аутизмот

Едноставен знаковен јазик

Трчаме со KORRUNERS за подигнување на свесноста за аутизмот

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.