предавач

Сина светулка

Сина светулка

Здружението за унапредување на квалитетот на живот на лицата со нарушувања од спектарот на аутизам „Сина светулка“ е основано на 28.02.2017 година во Скопје врз основа на 15 годишно искуство во областа на аутизмот на основачите. 

видео семинари од

Сина светулка

No data was found

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.