новости и публикации​

Прва средба во рамките на проектот „Preschool ABA”

Тимот на проектот за прв пат се состана во Корк, Ирска.

Проектот е со број 2023-1-IE01-KA220-SCH-000152387 и е дел од Еразмус + програмата. Со овој проект, заедно со партнерите ќе работиме на обука за управување со однесувањето во раното детство преку дигитална игра. Обуката ќе биде наменета за воспитувачите од градинките.

Споделете со пријателите:

Viber
наши видео обуки
Прва средба во рамките на проектот „Preschool ABA”

Совети за развој на комуникација

Прва средба во рамките на проектот „Preschool ABA”

Сензорни активности во домот

Прва средба во рамките на проектот „Preschool ABA”

Поттикнување и развој на социјални вештини

Прва средба во рамките на проектот „Preschool ABA”

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Прва средба во рамките на проектот „Preschool ABA”

Едноставен знаковен јазик

Прва средба во рамките на проектот „Preschool ABA”

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.