новости и публикации​

Health Project - Прва средба на тимот

Од 6 до 8 ми декемри се одржа првиот состанок за Health Еразмус плус проектот.

Координатор е организацијата Хиљаду Жеља од Белград. Во следните 2 години ќе работиме на подобара пристапност на здравствените институции за децата и лицата со аутизам.

Споделете со пријателите:

Viber
наши видео обуки
Health Project – Прва средба на тимот

Совети за развој на комуникација

Health Project – Прва средба на тимот

Сензорни активности во домот

Health Project – Прва средба на тимот

Поттикнување и развој на социјални вештини

Health Project – Прва средба на тимот

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Health Project – Прва средба на тимот

Едноставен знаковен јазик

Health Project – Прва средба на тимот

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.