новости и публикации​

Кои се предизвиците во развојот на децата и адолесцентите со аутизам?

Во текот на изминатата седмица нашето здружение учествуваше во реализација на обука во Лоѓ, Полска.

На обуката имавме можност да го споделиме нашето знаење и експертиза во рамките на Еразмус + проектот “Growing up on Spectrum”. Покрај нашето здружение, обуката беше поддржана и од нашите партнери од Полска, Србија и Словенија.

Благодарни сме им на домаќините и на партнерите за гостопримството и позитивните искуства.

Споделете со пријателите:

Viber

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.