lajmet dhe botimet

THIRRJE

THIRRJE
No data was found

Thirrje publike për pjesmarje në Konferencën e III të Fakultetit Pedagogjik, Universiteti i Tetovës, me temë “Edukimi sot dhe përshtatja me mjedisin sfidues” e cila do mbahet me datë 16-18 Nëntor, 2022.

https://sites.google.com/unite.edu.mk/pedagogy-conference/call-for-papers?authuser=0

Në suaza të Konferencës së III të Fakultetit Pedaogjik, kemi nderin tju ftojmë të merni pjesë edhe në puntorinë me temë “Zhvillimi i të kuptuarit të Çrregullimeve të Spektrit të Autizmit dhe strategjive praktike për të mbështetur dhe menaxhuar sjelljet sfiduese në mjedisin e shkollës së rregullt” ku udhëheqësit të puntorisë do jenë Angela Capper dhe Ron Fortuna nga Shoqata Target Autism, ekspert me përvojë shumë vjeçare si mbështetës në shkolla të rregullta dhe speciale në Britaninë e Madhe.

https://sites.google.com/unite.edu.mk/pedagogy-conference/workshop?authuser=0

Ndaje me miqte:

Viber

përsëri te të gjitha lajmet dhe botimet

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.