видео обука

Создавање и употреба на социјални приказни

Создавање и употреба на социјални приказни

Една од карактеристиките на децата со аутизам е потешкотија во разбирање на социјалните правила кои многу често сите ние ги учиме од интеракција со другите деца.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Пример на социјална приказна - Лутина

видео семинари

други групи на видеа

Создавање и употреба на социјални приказни

Совети за развој на комуникација

Создавање и употреба на социјални приказни

Сензорни активности во домот

Создавање и употреба на социјални приказни

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Создавање и употреба на социјални приказни

Едноставен знаковен јазик

Создавање и употреба на социјални приказни

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Создавање и употреба на социјални приказни

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.