видео обука

Пример на социјална приказна - Лутина

Секоја социјална приказна се создава за секое лице посебно. Во ова видео ќе видите еден пример како да направите социјална приказна за справување со лутина.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Создавање и употреба на социјални приказни

видео семинари

други групи на видеа

Пример на социјална приказна – Лутина

Совети за развој на комуникација

Пример на социјална приказна – Лутина

Сензорни активности во домот

Пример на социјална приказна – Лутина

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Пример на социјална приказна – Лутина

Едноставен знаковен јазик

Пример на социјална приказна – Лутина

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Пример на социјална приказна – Лутина

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.