новости и публикации​

Креативни изработки за подигнување на свесноста за аутизмот од ООУ „Круме Кепески“

Креативни изработки за подигнување на свесноста за аутизмот од ООУ „Круме Кепески“

Во седмицата за подигнување на свесноста за аутизмот, поттикнати од специјалниот едукатор и рехабилитатор Лидија Петровска учество во оваа активност земаа наставниците и учениците од централното и подрачното училиште ООУ „Круме Кепески“.

Креативните изработки од активностите на учениците одделенските наставници Билјана Јовчева, Гордана Икономовска и едукаторот Лидија Петровска ги преточија во видео содржини.

Споделете со пријателите:

Viber

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.