онлајн поддршка

Сензорни активности во домот

Сензорни активности во домот
Вкупно видеа: 6
Отпечатоци од сунѓер
Дали знаете дека обичните кујнски сунѓери можат да се користат за правење на отпечатоци?
Лажен снег за сензорна игра
Како да го донесете снегот во вашиот дом ?
Сензорни игри: Kако да направиме обоен ориз?
Има многу начини со кои можете да направите обоен ориз за сензорна игра. Ние избравме да го направиме овој пат на најбрз начин.
Сензорни балони за тактилни активности
Сензорните балони се забавни за играње, а исто така и лесно се прават. Погледнете како.
Миризливи форми
Како на едноставен начин да направите материјали за сензорни игри кај децата?
Сензорни кутии, шишиња и ќеси – Која им е целта и како да ги направите?
Создадете услови за сензорна игра кај децата со аутизам.

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.