НОВОСТИ И ПУБЛИКАЦИИ

Новости и публикации
Доц. Д-р Јасмина Трошанска одржа обука за предизвикувачко однесување

Доц. Д-р Јасмина Трошанска одржа обука за предизвикувачко однесување

Надминување на предизвиците на аутизмот во време на COVID-19 пандемијата

Надминување на предизвиците на аутизмот во време на COVID-19 пандемијата

СИНА СВЕТУЛКИ НА ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ „NO BARRIERS, NO BORDERS“ ВО ИЗМИР

СИНА СВЕТУЛКИ НА ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ „NO BARRIERS, NO BORDERS“ ВО ИЗМИР

Креативни изработки за подигнување на свесноста за аутизмот од ООУ „Круме Кепески“

Креативни изработки за подигнување на свесноста за аутизмот од ООУ „Круме Кепески“

Заедно со Korrunners го обележавме светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизмот

Заедно со Korrunners го обележавме светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизмот

ООУ „Вера Јоциќ“ го одбележа 2 Април Меѓународниот ден на лицата со аутизам

ООУ „Вера Јоциќ“ го одбележа 2 Април Меѓународниот ден на лицата со аутизам

Oдбележување на светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизмот

Oдбележување на светскиот ден за подигнување на свесноста за аутизмот

Соопштение: A – Class проект

Соопштение: A - Class проект

Известување бр.1 за проектот “The A class: Integrating and supporting students with autism in the mainstream classroom”

Известување бр.1 за проектот "The A class: Integrating and supporting students with autism in the mainstream classroom"

Бесплатни консултации!

Бесплатни консултации!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.