предавач

Петар Георгиевски

Petar_Georgievski

Петар дипломираше на Економскиот факултет во Скопје на департман маркетинг. Има единаесет годишно искуство во маркетинг агенција каде се стекнува со искуство во спроведување на истражувачки проекти и комуникациски кампањи за домашни и меѓународни организации и компании. Петар во рамки на здружението работи на истражувачки проекти, на подобрување на интерните и екстерните комуникации, на одржување и развој на сајтот sinasvetulka.mk и на организација на обуки и настани.

видео семинари од

Петар Георгиевски

No data was found

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.