Информации за уплата

Назив и седиште на примач: Сина Светулка, бул.Јане Сандански бр.62/3-5 1000, Скопје

Трансакциска сметка: 210-0719437401-48

Банка на примач: НЛБ Банка АД Скопје

Износ: 700 денари, 

Во цел на дознака наведете го вашето ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

Краен рок за пријавување и уплата: 16.10.2021

00
денови
00
часови
00
минути
00
секунди
Времето за пријавување и уплата за вебинарот е завршено.

ПРИМЕР ЗА ПОПОЛНЕТ ОБРАЗЕЦ ПП30

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.