Пријавувањето за вебинарот е завршено!

  • Ве молиме користете КИРИЛИЧНА ПОДДРШКА
  • Доколку сте организација, Ве молиме одберете Пријава за организација.
  • Бројот на учесници е ограничен.

* По пополнување на пријавата ќе бидете пренасочени кон страницата со детали за плаќање.

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.