ПРИЈАВА ЗА КОНСУЛТАЦИИ

организираме

бесплатни консултации

По повод 4 години од постоењето на Здружението „Сина светулка“ организираме бесплатни консултации за семејствата кои се соочуваат со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам. 

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме пополнете ја формата во продолжение.

Откако ќе се пријавите ќе добиете детали за времето и местото на средбата.

Пријавувањето е завршено.

Активностите се поддржани од Комерцијална банка и Mastercard.

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.