ПРОЕКТ: ПОЗИТИВНО РОДИТЕЛСТВО (P+)

анкета за

Потенцијални тренери на родители/старатели на деца со невроразвојни нарушувања

Доколку одржувате тренинзи на лица кои се грижат за деца со невроразвојни нарушувања, Ве молиме одвојте 3 минути од Вашето време за да ја пополните анкетата што се наоѓа на овој линк.

Податоците од анкетата ќе се обработуваат групно и анонимно додека резултатите ќе се користат за изработка на модули за обуки според Вашите потреби.

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.