ПРОЕКТ: ПОЗИТИВНО РОДИТЕЛСТВО (P+)

анкета за

Родители/старатели на деца со невроразвојни нарушувања

Доколку сте родител на дете со невроразвојни нарушувања, Ве молиме одвојте 5 минути од Вашето време за да ја пополните анкетата што се наоѓа на овој линк.

Податоците од анкетата ќе се обработуваат групно и анонимно додека резултатите ќе се користат за изработка на модули за обуки според Вашите потреби и потребите на Вашето дете.

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.