Позитивно родителство (P+)

Во рамките на проектот „Позитивно родителство“ создадовме материјали за едукација на тренери за родители и материјали за едукација и поддршка на родителите на децата со нарушувања од спектарот на аутизам.

Материјалите од проектот и платформата за е-учење можете да ги погледнете тука.

Исто така, преку Play store можете да ја симнете апликацијата.

Здружението, секој последен петок во месецот во периодот од 17 до 19 часот, реализира „родителска вечер“ за поддршка на семејствата во кои имаaт дете со нарушување од спектарот на аутизам од страна на обучени лица во рамките на проектот.

Вашето присуство потребно е да го најавите една недела претходно на e-mail: contact@sinasvetulka.mk

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.