Kласификација на годишните времиња

Корисниците имаат можност да се запознаваат, да учат и да ги класифицираат годишните времиња преку карактеристични визуелизации за одредениот период.

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.