Работиме на основните спацијални концепти

Ова е серија на едноставни активности кадешто детето треба да изведе едноставна вербална инструкција, како „стави го Пипи на магарето“, којашто вклучува визуелно внимание. На овој начин ќе ја развиваме вештината кај ученикот со употреба на визуелна поддршка (сенки и стрелки) коишто овозможуваат автономија кога се изведува бараната задача (Притиснете на копчето „македонски“)

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.