Годишни времиња

Визуелен материјал за годишните времиња пролет, лето, есен и зима. Корисниците имаат можност да се запознаат со катактеристиките на одредените сезони и да работат на препознавање на истите.

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.