PARAQITJA PËR KONSULTIME

organizojmë

KONSULTIME FALAS

Me rastin e egzistimit 4 vjeçar të Shoqatës “Xixëllonja e kaltërt” organizojmë konsultime falas për familjet të cilët ballafaqohen me sfidat e çrregullimit të spektrit të autizmit. 

Nëse jeni të interesuar, ju lusim të mbushni fletmbushjen që e shifni në vazhdim.

Pasi që të paraqiteni do merni informata për kohën dhe vendin e takimit.

Dashuria është përfunduar.

Aktivitetet janë të mbështetura nga Banka Komercijale dhe Mastercard.

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.