Contact

Follow us on Facebook to be informed about our news and events. Feel free to contact us for any questions or suggestions.

address:

Association Blue Firefly
ul. Vasil Gjorgov 30/4

phone:

070 325 805
071 591 213

email:

contact@sinasvetulka.mk

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.