Здружение за унапредување на квалитетот на живот на лицата со нарушувања од спектарот на аутизам.

Прочитај повеќе за нас на овој линк.

Политика за приватност

Политика за “колачиња“

Наши пријатели

Контакт

Васил Ѓоргов 30-4, Скопје

070 325 805 или 071 591 213

contact@sinasvetulka.mk

© Copyright 2020 | Сина светулка | Дизајн: Петар

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.