PARAQITJA PËR KONSULTIME

organizojmë

KONSULTIME FALAS

Me rastin e egzistimit 4 vjeçar të Shoqatës “Xixëllonja e kaltërt” organizojmë konsultime falas për familjet të cilët ballafaqohen me sfidat e çrregullimit të spektrit të autizmit. 

Nëse jeni të interesuar, ju lusim të mbushni fletmbushjen që e shifni në vazhdim.

Pasi që të paraqiteni do merni informata për kohën dhe vendin e takimit.


Aktivitetet janë të mbështetura nga Banka Komercijale dhe Mastercard.

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.